Moje šťastná hvězda

Má toho Sandeva dost a končí s Prachařem?

Sara Sandeva patří mezi nejkrásnější herečky u nás a říká se, že má na víc.

Je v tom nevinně, přesto se Sary Sandevy (26) dotýká „válka“ jejího partnera s exmanželkou. Jakub Prachař (40) už to možná neustojí. Poslední kapka?

Hvězda seriálu Jedna rodina má prý plné zuby humbuku, který je kolem Jakuba Prachaře (40). Ten se zapletl do sporů exmanželky Agáty Hanychové (38) a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55). Po vzoru Soukupa totiž začal bývalé modelce zakazovat, co smí a nesmí dělat s jejich dcerou Miou Prachařovou (6).

Někteří lidé tvrdí, že jejich vztah brzy skončí.

Každý je jiný

Pro Saru Sandevu (26) to může být poslední kapka. Už nějakou dobu se proslýchá, že jejich vztah s Prachařem je jako na houpačce, chvíli nahoře, ale většinou dole. Přestože se snaží oficiálně tvrdit opak a sem tam dokonce někdo vypustí fámu ohledně jejich možné svatby apod.

Žádná veselka se ale nekonala, naopak to podle některých známých páru vypadá na rozchod, protože jsou asi každý někde jinde. Zatímco krásná herečka jde z role do role a snaží pracovat na své image, její partner je tak trochu za kašpara.

Chová se jako puberťák

Není to tak dávno, co Prachař vystrkoval nahé pozadí na sociálních sítích, pravděpodobně si myslel, že je to hrozná legrace. Těžko říct, zda si uvědomuje, jak tyto věci mohou působit v očích jeho partnerky.

Každopádně i jejich okolí si všímá změny, která prý v jejich vztahu nastala. Sandeva má být stále odtažitější a řeší spíš sama sebe, než aby plánovala společnou budoucnost. Což Prachařovi může lézt na nervy a kdoví, co se pak mezi nimi děje.

Má prudkou povahu?

Podle všeho se herec umí rozčílit, vždyť před časem tyhle dva načapali fotografové během scény přímo na ulici. Navíc nesmíme zapomínat na to, že Prachař rozhodně nepatří mezi nejobsazovanější herce.

Poslední seriál s jeho účastí byl v roce 2021, a to Dvojka na zabití. Tam se dal dohromady se Sandevou. Uvidíme, jak se to mezi nimi vyvine a zda se jeden druhému přizpůsobí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden