Můj kousek štěstí

Svedla zadaného kolegu?

Šťastná jako nikdy, protože randí se sympatickým kolegou? Proč se tím tedy nechlubí?

Je hvězda ZOO konečně zadaná? Chlapi se kolem ní jen rojí, většinou starší a zadaní, a lze jen těžko pochybovat o tom, že se jejich oficiálním partnerkám špatně spí.

Michaela Pecháčková (19) je zjevně nebezpečná známost: oslnivě krásná, velice mladá, blond a s dlouhýma nohama. „I ve chvílích, kdy jde o vážnou scénu, mám co dělat, abych nevyprskla smíchy,“ mluví o natáčení s Markem Taclíkem (50), kterého obdivuje pro jeho smysl pro humor.

Možná proto herec ze ZOO před pár měsíci zmizel, třeba nechtěl ohrozit své manželství se dvěma dětmi. Blondýnka je okouzlena i Tomášem Klusem (37), hovoří o něm s obdivem, ale toho zas ostražitě hlídá matka jeho tří dětí Tamara (35), která už kdysi jeho nevěru zažila a podruhé to řešit za žádnou cenu nechce.

Hovoří se ale o tom, že mladé krásce nakonec přece jen někdo podlehl. Dalo se to čekat! Šimon Bilina (28), s nímž v ZOO tvoří pár, se rozešel s dlouholetou partnerkou Hanou Drozdovou (31).

Sympatie Pecháčkové projevoval už dlouho, ona s ním sdílela nejedno rozesmáté video či fotky, není divu, že to jeho partnerka už nevydržela. A Michaela může slavit triumf!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden