Moje šťastná hvězda

Vymění Lucie Vondráčková brzy Polívku za kolegu z Ulice?

Povídá se, že to mezi herci hodně jiskří!

Do seriálu Ulice vlétla jako uragán a zdá se, že to Lucii Vondráčkovou (43) může stát vztah! Říká se, že si rozumí s Ondřejem Studénkou (38).

Herečka je na zajíčky, žije s MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (25). Pravda sice je, že Ondřej Studénka (38) je o něco starší než stávající partner Lucie Vondráčkové (43), což ale neznamená, že to mezi nimi nemůže jiskřit.

Přesně to se prý podle některých lidí, kteří mají k Ulici blízko, už nějakou dobu děje. Asi je spojilo i to, že ve scénáři mají milenecký poměr.

Milenec Zdeněk Polívka (25).

Exmanžel dělá problém?

V zákulisí českého showbyznysu se navíc spekuluje, že mezi Vondráčkovou a Polívkou to není nejrůžovější, trable měly začít na začátku letošního roku.

„Spolupachatelem“ možných problémů je dle některých informací i exmanžel Vondráčkové, bývalý hokejista Tomáš Plekanec (41), kterému údajně Polívka zrovna dvakrát nesedl. Má mu vadit jeho věk a to, že nemusí být dostatečnou autoritou a vzorem pro syny, jež Plekanec s Vondráčkovou má.

Opravdu by byl Ondřej Studénka (38) schopen podvést manželku?

Co oko nevidí...

Je tedy otázka, zda Vondráčková s Polívkou ustojí tlaky, které se na ně podle všeho hrnou ze všech stran. Možná právě i proto herečka potřebuje chvíli klid, nic neřešit a jen si užívat, k čemuž mohl být Studénka ideální.

Je sice ženatý, ale manželka Eva Studénková a jejich dvě děti žijí na Moravě. A ne nadarmo se říká, že co oko nevidí, srdce nebolí. Uvidíme tedy, jak se to mezi nimi nakonec vyvine.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden