Moje šťastná hvězda

Žhavý románek v seriálu ZOO?

Zdá se, že stará láska nerezaví. Povídá se, že Michaela Tomešová (32) a herec David Gránský (31) k sobě zase mají hodně blízko.

Krásná herečka Michaela Tomešová (32) je jednou z hvězd seriálu ZOO. Pikantní je, že v něm hraje se svým bývalým partnerem Davidem Gránským (31). Dokonce spolu měli během seriálového děje i mnoho milostných scén.

Anonymní zdroj z blízkého okolí herce nám prozradil, že jeho manželka Nikola Gránská (29) nebyla šťastná, když svého muže viděla dovádět s Tomešovou. Možná se bála, aby to neprobudilo jejich staré city. Měli spolu románek i v reálu?

Herečka je moc krásná, nikdo by se nedivil, kdyby to na ni Gránský zkoušel.

O Gránském se vždy povídalo, že je to svůdník. Během natáčení seriálu ZOO se do něj měly zakoukat i Michaela Pecháčková (19) s Michaelou Petřekovou (26). A říká se, že herec má opravdu i po letech pro Tomešovou slabost.

Proč v ZOO načas skončil?

Gránský dokonce loni v létě oznámil, že si dává od ZOO pauzu. Tehdy se spekulovalo o tom, že mu to nařídila jeho manželka, protože chtěla, aby byl víc doma. Možná už tehdy cítila, že se za jejími zády děje něco, co nepřenese přes srdce. Herec se od té doby doma snaží, příkladně se také stará o syna a my věříme, že nic z toho, co se o něm a Tomešové říká, není pravda.

Zadaní jsou oba

Nejenom on, ale i Tomešová vypadají ve svých vztazích spokojeně. Tomešová už několik let žije s hercem Romanem Tomešem (35). A i když se o něm několikrát říkalo, že má blízko ke kolegyním, nikdy se nic takového neprokázalo. Snad to tak vydrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden