Můj kousek štěstí

Nakonec podlehla mladému tanečníkovi?

Hříšný tanec nekončí.

Taneční soutěž StarDance je hodně sblížila. I když Iva Kubelková (46) a tanečník Martin Prágr (29) vypadli před branami finále, jejich cesty se podle všeho nerozešly.

Mnoho lidí tvrdí, že se stále stýkají, což má partner moderátorky Georg Jirasek (65), s nímž má dcery Natálii (19) a Karolínu (14) velmi nelibě snášet. Kdo by se mu také divil, když se kolem jeho ženy motá vysportovaný mladík se stále dobrou náladou.

Prostě podlehla?

A není tajemstvím, že brunetka má pro sportovce slabost, vždyť randila třeba s hokejistou Jaromírem Jágrem (51) nebo automobilovým závodníkem Martinem Kolocem (56). A teď měsíce trávila s mužem, se kterým nejen sdílela své pocity, ale také s ním v těsném držení brázdila parket a zažili spolu v rámci StarDance silné dobrodružství.

Nedošli by nikdy tak daleko, pokud by si nesedli také jako muž a žena. Navíc Prágr má pověst proutníka, během jeho předchozí účasti v soutěži se mluvilo o románku s jeho tehdejší taneční partnerkou Gabrielou Soukalovou (34). Mnozí tak poukazují na to, že mu Kubelková prostě podlehla, jen to zatím ještě neprasklo.

Najde v sobě sílu?

Prágr je zkrátka úplně jiný chlap, než jakého má doma, a byť má Jiraska nepochybně ráda, více než dvacetileté soužití s ním už ji může nudit. Navíc ji stále nepožádal o ruku, což ji také může někde vzadu v hlavě hlodat a může to být rozhodujícím jazýčkem na vahách.

Prágr o ní mluví jako o krásném zjevení s tím, že takovou ženu nikdy nepotkal. Taková slova moderátorce asi dělají dobře, jako ostatně každé ženě, to jí nemůže mít nikdo za zlé.

Bude ale mít sílu, aby vše odstřihla a vrátila se zase do starých, domácích kolejí? Jirasek se asi bude muset opravdu snažit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden