Můj kousek štěstí

Mizí z Česka! Konec velké lásky?

Česká republika už jí podle všeho není dost dobrá a hvězda seriálu Zlatá labuť se má pomalu ale jistě přesouvat do Polska. Právě tam prý chce dělat Simona Lewandowská (24) další kariéru.

Mezi kolegy se měla nechat slyšet, že je tamní trh větší, tudíž bude mít více příležitostí zazářit ve velkých projektech. Zdá se tedy, že její vztah s hercem ze seriálu ZOO Goranem Maiellem (24) dostává další, tentokrát už možná poslední ránu z milosti, protože se už nějakou dobu spekuluje o krizi. Důvodem mohl být právě její plánovaný odjezd.

Kráska má velké ambice, vztah s Maiellem tak možná vzal za své.

Neřekla mu to osobně?

Říká se, že Lewandowská by chtěla „zmizet“ během února, protože ji už v Česku nebude vázat žádná pracovní smlouva, poslední klapka Zlaté labutě padla na konci ledna. Dokonce se mluví o tom, že svému drahému měla své úmysly sdělit nikoli osobně, ale prostřednictvím online hovoru, protože on byl v té době v Itálii.

Zdá se to být závěrečným jednáním v jejich i do té doby docela divokém vztahu. Maiello je totiž původem z Neapole a prý se mu často začne vařit krev dřív, než věci domyslí do konce. Temperamentní je i Lewandowská, takže u nich doma mohl být dost šrumec.

Pro úspěch udělá cokoli?

Každopádně mnoho lidí herce upozorňovalo, že pro ni nebude tou pravou partií, což se asi nakonec potvrdilo. Vždyť sama blondýnka v minulosti řekla, kde jsou její priority: „Jsem na prachy po mamince.“

A co si budeme povídat, Maiello žádný extra boháč není. Je nad slunce jasnější, že krásná herečka nebude mít problém někoho si v Polsku najít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden