Můj kousek štěstí

Brožová konečně odhalila milence?

Slevit z nároků je jistě takticky v pořádku, mít chudáka je ale riskantní, Hrubý by byl dobrá partie...

Po smrti milovaného psa se krásná herečka opět začíná radovat ze života. Po jejím boku se objevuje muž, se kterým nedávno na veřejnosti předvedla důvěrný polibek! Je to ten pravý?

Trápila se, byla na dně, zoufalá se snažila přečkat hrozné chvíle, které následovaly po tragické smrti jejího pejska Jordiho. V těžkých okamžicích byli po boku Kateřiny Brožové (56) její blízcí a vypadá to, že i jistý sympatický chlapík.

S producentem a skladatelem Zdeňkem Hrubým (52) dokonce vyrazila na premiéru muzikálu Trója, právě on k němu totiž napsal část hudby. Hodně lidí tak přesvědčila, že má po svém boku konečně nového chlapa, kterého už netají.

„Je to dlouholetý kamarád z branže,“ snažila se ale vše zahrát do autu blondýnka. Jejich polibek před divadlem byl ale více než výmluvný. Ještě nedávno se hovořilo o tom, že má Brožová po svém boku jiného boháče, šlechtice Jiřího Lobkowicze (67), se kterým byla v minulosti vídána.

Když ji totiž nedávná tragická příhoda se psem „donutila“ ukončit dovolenou na Maledivách, ukázalo se, že tam nejspíš nebyla sama. Její dcera Kateřina Tomanová (21), s níž obvykle cestuje, totiž prý byla v České republice.

Spolu na Maledivách?

Kdo jí tedy dělal doprovod? Hrubý? Ten se ale podle dostupných informací pohyboval úplně jinde. Je to zkrátka záhada.

Zlé jazyky dokonce tvrdí, že to Brožová hraje na více stran, což by ale bylo hodně zvláštní. Ona sama v minulosti tvrdila že jí muži ublížili, a mít zároveň dva partnery by tak asi nechtěla, protože by tím také někomu ubližovala.

Přitom je zřejmé, že by se lásce nebránila ačkoli rezignovaně prohlásila, že srdce jí už asi nikdo neukradne. „Nechávám to osudu,“ řekla před časem.

Osud jí totiž do té doby zásadní romanci nedopřál, přestože s podnikatelem Zdeňkem Tomanem (61) to kdysi vypadalo nadějně. Pompézní svatba v roce 1997 ale nezabránila rozvodu o devět let později.

Nevyšlo jí to ani se slovenským boháčem Peterem Kovarčíkem (†61), který ji dokonce nepěkně označil za nejdražší eskort v životě. U dalšího bohatého Slováka Borise Kollára (58) jí nevadilo ani to, že má kupu dětí, dnes toto číslo vyšplhalo na šestnáct. A nakonec se rozešla i s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55).

Oželí boháče?

Lidé, kteří dnes berou její vztah s Hrubým za hotovou věc, tvrdí, že si konečně našla někoho, kdo vybočuje z řady bývalých milenců. Na druhou stranu je otázka, zda Brožová dokáže fungovat s někým, kdo nemá na účtě stovky milionů.

S Hrubým to asi taková sláva nebude, byť to jistě není žádný chudák. Třeba si ale blondýnka uvědomila, že jestli nechce zůstat navždy sama, musí ze svých nároků zkrátka slevit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden