Moje sladké tajemství

Žal ze ztráty milované bytosti zahání Kateřina Brožová v náručí muže!

Moje sladké tajemství

Na premiéře muzikálu se od sebe nehnuli ani na krok a bylo vidět, že si přítomnost jeden druhého velice užívají.

Zdá se, že hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 našla lék na bolest, kterou jí způsobila nedávná tragická smrt pejska Jordyho. V pánské společnosti a sexy šatech slzy v jejích očích rázem vyschly. Kdo je muž, který vrátil Kateřině Brožové (56) úsměv do tváře?

Potřebuji lásku a muže miluji,“ říká herečka Kateřina Brožová (56). Obdivné pohledy a nekončící komplimenty evidentně zabírají i na stesk po zbožňovaném mazlíčkovi. Než aby se doma uplakala, vyrazila raději do společnosti. A nikoli sama, nýbrž s pánským doprovodem!

Hrob za domem

Je to již pár týdnů, co nová posila seriálu Ordinace v růžové zahradě přišla o svého milovaného psího kamaráda. Místo dovolené snů ji čekala tragédie, která celou její rodinou

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden