Můj kousek štěstí

Má už partnera plné zuby?

Svatba, nebo rozchod? Je možné, že oba dva aktéři jen tiše čekají na lepší alternativu partnera.

Mluví se o partnerově nevěře, kterou mu však měla herečka odpustit. Od té doby to ale mezi nimi nemusí být úplně stoprocentní. Možná proto si svého optika nechce vzít.

Hvězda seriálu Osada je stále krásná a má šmrnc. Za okouzlujícím úsměvem Jany Plodkové (42) se ale může skrývat velké trápení, možná i zlomené srdce. Objevují se dohady o tom, že ve vztahu s Filipem Žilkou (45) není šťastná.

Tyto zvěsti ani tolik neřeší údajnou optikovu nevěru, kterou měli partneři před časem ustát, spíš se pozastavují nad tím, že k ní tenhle chlapík prostě nesedí. Zatímco herečka je elegantní dáma a ve společnosti září, o nenápadném Žilkovi se traduje, že by se nejraději zavřel na jejich chalupě a tam něco v montérkách kutil.

Je to prý jen jedna z mnoha věcí, která je příliš nespojuje. Možná i proto se říká, že už má Plodková všeho dost a přemýšlí, jak z nenaplněného vztahu ven. „Je hezké nacházet společnou řeč s úplně cizími lidmi,“ prohlásila poměrně významně.

Jako by tím chtěla naznačit, že už se nebrání známostem s jinými muži. Hodně se mluvilo o jejím románku s hercem Václavem Neužilem (44), s nímž kdysi randila a dodnes se často vídají. Do řečí se dostala asi i proto, že s Žilkou je třináct let a na veselku stále nedošlo.

Před časem se k ní prý schylovalo, ale měla si to rozmyslet. Asi je jen náhoda, že v té době se mluvilo o tom, že má blízko i k Martinovi Myšičkovi (53), s nímž se objevovala v Osadě.

A je tu ještě jedna věc. Žilkovi se prý nechce do společného miminka, jak tvrdí zdroj blízký herečce, který si nepřál být jmenován. Je tedy možné, že se postupně všechno „nasčítalo“ do jednoho velkého minusu a herečka už má vztahu plné zuby.

Otázkou je, jestli vše ustojí a hodí minulost za hlavu. Včetně partnerovy údajné nevěry, která se však nikdy neprokázala, zůstalo u drbů.

Nebo už je toho opravdu příliš a nebude jiné řešení, než rozchod. Někdy je lepší do vztahu „říznout“, dokud je ještě čas...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden