Můj čas na kafíčko

Nedejte jarní únavě šanci a načerpejte energii!

Nové číslo Bylinkových receptů pro zdraví je právě v prodeji. Využijte zázračnou moc léčivých bylinek a vneste je do svého života!


Stejně jako v minulých číslech, tak i tentokrát vás seznámíme s léčivou silou bylinek a prozradíme vám jednoduché návody na to, jak je správně použít k léčbě nejběžnějších nemocí a zdravotních obtíží. Jde o velmi cenné a účinné rady na cestě za znovunabytím ztraceného zdraví a povzbuzením vitality.


Dozvíte se, jak porazit jarní únavu a vyčerpání, na které si stěžuje řada lidí. Mnohdy přitom stačí málo, abychom se cítili lépe. Důležité je tělu dodat sílu a podpořit regeneraci organismu. Pomohou vám zelené potraviny, meditace, procházky v přírodě, detoxikace nebo otužování. 


Trápí vás na jaře všelijaké alergie? Existuje několik bylin, které prokazatelně potlačují alergické reakce jak na sliznicích nosohltanu a očí, tak v dýchacích cestách a zmírňují rovněž projevy na pokožce. Používají se buď samostatně, nebo kvůli komplexnímu účinku v kombinacích s dalšími bylinami. 


Prozradíme vám také, jak přírodní cestou zvýšit nízký krevní tlak, posílit zdraví očí a jak chránit naše srdce. Nechybí ani rady, jak překonat bolesti hlavy a kocovinu či jak upravit rozhozené zažívání. 


Padají vám vlasy a vaše nehty jsou slabé a třepí se? Řekneme vám, jakými prostředky můžete proti nadměrnému padání vlasů bojovat a jak jim vrátit sílu a lesk, a také to, jakou pozornost a péči byste měla věnovat nehtům.


A stejně jako v předchozích číslech, tak i v tomto najdete spoustu chutných a zdravých receptů. Je pouze na vás, zda dáte přednost luxusním zákuskům, vynikajícím masovým pečínkám, zdravým svačinkám nebo lahodným smoothie.


Náš časopis plný bylinek a rostlin, které známe z české přírody, potěší všechny zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství i majitele zahrádek.


Titul si můžete objednat ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden