Můj kousek štěstí

Nový objev Hany Holišové na scéně?

Změnila vizáž, září ve zlatých vlasech. Pro hvězdu Ulice to byla dramatická proměna a hned se začalo povídat, že je za tím nový chlap.

Hana Holišová (43) si soukromí střeží. Což ovšem spekulacím nezamezí...

Povídá se, že randí s mladším cizincem, kterého měla potkat na jedné společenské akci. Zatím ale není jasné, jestli má jít o vztah na dálku, nebo má onen dotyčný dlouhodobě co do činění s Českou republikou.

Co je za den?

Spíš to ale vypadá na první variantu, protože sama Holišová nedávno přiznala: „Žiju hektický život, hodně ježdění, přejíždění. Hodně se to proměňuje. Nemám řád, nevím, co je za den.“

Právě proto se většina lidí shoduje, že si ke svému pracovnímu vytížení přidala ještě lásku, která asi nebydlí zrovna „za rohem“. Má to však samozřejmě i stinné stránky, herečka nemá rodinu. Na tu zkrátka nikdy nezbýval čas.

Smička, s nímž se rozešla v roce 2017, byl posledním oficiál­ním partnerem.

Románek s kolegou?

Přitom vítězka soutěže Tvoje tvář má známý hlas z roku 2016 například několik let chodila s tanečníkem Tomášem Smičkou (35), šeptalo se, že ho přebrala zpěvačce Kamile Nývltové (34). A vypadalo to vážně.

Ale možná právě její nechuť přibrzdit ho poslala do náruče jiné a Holišová znovu zůstala sama. Později se mluvilo o tom, že si hodně rozumí s Tomášem Dastlíkem (48), se kterým tvořila v nekonečném seriálu pár. Mohlo jít ale jen o flirt.

Herec má totiž krásnou rodinu. Každopádně Holišová by si zasloužila, aby měla konečně po svém boku někoho, kdo snese její zběsilé pracovní tempo. A možná ji nakonec i přiměje, aby kvůli velké lásce přibrzdila...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden