Můj kousek štěstí

Uteče Gottová s milencem do Ameriky?

Životní plány

Povídá se, že je zamilovaná, novou lásku má ale skrývat. Svobodně se ji v Česku projevit pochopitelně zdráhá. Proto se stále častěji skloňuje varianta stěhování do USA.

Někteří fanoušci jejího zesnulého manžela by jí neodpustili, kdyby si našla nového muže a začala nový život. Podle nich by měla žít dál jen odkazem zlatého slavíka. Ivana Gottová (48) je ale krásná žena a na lásku má právo.

Blízko má k majiteli sítě kasin Leonu Tsoukernikovi (50). Oba ovšem románek popírají, prý je pojí jen velké přátelství, které podnikatel udržoval už s Mistrem. Byl to právě Tsoukernik, kdo vdově po smrti Karla Gotta (†80) nabídl azyl v jednom ze svých domů.

Tenkrát možná mezi nimi vzniklo pouto, které trvá dodnes. A pokud by na jejich případném románku bylo něco pravdy, nikdo by se jim vlastně nemohl divit, kdyby své city před veřejností skrývali.

Může to být také proto, aby „král kasin“ půvabnou blondýnku ušetřil kritiky a nenávistných útoků veřejnosti. Většina tajemství ale jednou praskne, tím spíš vztah dvou známých lidí.

Hollywoodský milenec

Život pod drobnohledem musí být pro Gottovou náročný. Zřejmě i proto se stále častěji spekuluje o tom, že se sbalí a i se svými dvěma dcerami se odstěhuje do USA. Velmi dobře to tam zná, svého času se tam chtěla prosadit jako herečka, následně pracovala jako au-pair.

A také se sblížila s hollywoodskou ikonou Michaelem Douglasem (79). „Pozval mě na večeři a ta se protáhla na krásné dva roky,“ vzpomínala Gottová. Později dokonce exmilence seznámila se svým manželem.

Kdyby se přesunula za velkou louži, jistě by tam dokázala probudit k životu i celou řadu dalších kontaktů. Navíc je tu jedna okolnost, která by mohla naznačovat, že chce dát Gottová České republice sbohem.

Hodně se toho napsalo o nové vile za bezmála sedmdesát milionů, kterou nedávno v Praze pořídila. Nejprve se zdálo, že se tam nastěhuje, protože z legendární Bertramky bude muzeum jejího zesnulého manžela.

Dávalo to logiku. Méně už ovšem to, že nový dům je částečně prosklený a nachází se na poměrně frekventovaném místě. Ovšem jestli vdova po Mistrovi po něčem touží, tak je to soukromí.

Za vodou je klid

Vilu podle všeho také nepořídila jako soukromá osoba, ale na firmu Karel Gott Agency s.r.o. Je tedy možné, že zde bude jen sídlo společnosti, ne její nové bydliště. Úprk do Spojených států se v tomto světle jeví zase o něco reálněji.

Tím spíš, že se objevily informace, že si Gottová za velkou louží hnízdečko už nějakou dobu tajně buduje. Tam by mohla chodit, s kým by chtěla. Daleko od Mistrových příznivců i zvědavých médií.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden