Moje šťastná hvězda

Zasnoubila se Ivana Gottová s boháčem?

Je šťastná a spokojená, doslova září štěstím. Důvod je ten, že je zamilovaná?

Dlouhé měsíce se povídá, že vdova Ivana Gottová (48) pustila do svého srdce novou lásku. Měla se zamilovat do movitého a vlivného podnikatele. Došlo už snad na žádost o ruku?

Letos v říjnu to bude rovných pět let, co svět opustil jeden z našich nejúspěšnějších zpěváků Karel Gott (†80). Vdova Ivana Gottová (48) dodnes s láskou pečuje o jeho odkaz a dělá vše proto, aby se na jejího milovaného manžela nikdy nezapomnělo. Samozřejmě ale bylo jasné, že jí začne chybět láska a mužská opora.

Ivana stále s láskou pečuje o manželův odkaz.

Nedokázala odolat

Už v minulém roce se objevily informace o tom, že je čerstvě zamilovaná do bohatého a vlivného podnikatele. Podle nejnovějších zpráv se navíc měli před časem zasnoubit a chystají velkou svatbu! Gottová má být radostí bez sebe a cítí, že je to ten pravý.

Dokonce mají podle našeho anonymního zdroje v plánu bydlet v nové vile, která se pro Ivanu staví v pražské čtvrti Císařka a vyšla takřka na 70 milionů korun. Jedná se o novostavbu s pěti obytnými místnostmi a kuchyňským koutem.

Samozřejmě tu budou bydlet i její dcery Charlotte-Ella (17) a Nelly-Sofie (15). Ivana Gottová už v průběhu minulého roku informovala fanoušky Karla Gotta a širokou veřejnost, že z vily v ulici Nad Bertramkou udělá muzeum.

 Známý miliardář Leon Tsoukernik (50) je prý jen její kamarád.

Muzeum na Bertramce

„Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974–2019, tedy více než polovinu života.

Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti,“ prohlásila vdova, která od smrti manžela šetří s různými prohlášeními a nechodí ani moc do společnosti. Naposledy se v ní objevila minulý rok, když vzala dcery na koncert Marka Ztraceného (39).

Kdo je její láska?

I když má být podle mnohých informací momentálně zamilovaná, jejího partnera zatím nikdo neviděl. Sice byla nějakou dobu spojována s boháčem Leonem Tsoukernikem (50), ale ten má být jen jejím kamarádem. Je tak samozřejmě otázka, jaká je v tomto případě pravda.

Lásku by Ivaně určitě všichni přáli, ale není vyloučené, že zásnuby a bohatý podnikatel jsou jen drby, na kterých je málo pravdy. To ale ukáže až čas. Pokud by ale někdo přistihl vdovu na veřejnosti s novým prstenem na ruce, bylo by vše hned trochu jasnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden