Moje šťastná hvězda

Proč má Slováčková v lásce smůlu?

Ve složitém životním období se nachází zpěvačka a herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Anna Slováčková  (27). Nedávno na sociálních sítích sdílela velmi depresivní text a z něj bylo patrné, že je jí velmi smutno. Co se jí v životě přihodilo?


Na Slováčkovou bezesporu stále negativně působí eskapády slavných rodičů –  Dagmar Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80). Těm se jako vzorná dcera snaží být nablízku, ale není pro ni snadné ze všech stran poslouchat, co zase kde vyvedli. Anně Slováčkové v životě také chybí láska.


Naposledy se spekulovalo o tom, že má něco s kolegou z kapely, ale nejspíš to nebyla pravda, prý byli vždy jen kamarádi. Stále tak platí, že má v lásce více smůly než štěstí. Mnoho chlapců nejspíš odradí její rodiče a to, že jsou pod velkým drobnohledem bulvárních médií.


I kdyby si tak Slováčková někoho našla, její milý musí být připravený na to, že i jeho bude bulvár sledovat, a to samozřejmě ne každý skousne. Ideální by tak pro Slováčkovou bylo najít si někoho z branže, kdo tohle vše dokáže přehlížet. Snad tak brzy někoho takového najde a bude jí oporou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden