Můj kousek štěstí

Má Polívková konečně chlapa?

Pokud chce založit rodinu, má nejvyšší čas. Snad má i správného muže.

Před kamerou září, v soukromí se jí nedaří. Vztahy jsou pro herečku ze seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia tak trochu zakleté.

Jestli ono to ale není špatným výběrem partnerů. Randila se sympatickým umělcem Jakubem Xavierem Barem (44), tanečníkem Michalem Kurtišem (33), do kterého se zamilovala během soutěže StarDance, či dalším zajíčkem Jiřím Matouškem (31).

Ani jeden ale zjevně nebyl prototypem věrného partnera, který by chtěl s Annou Polívkovou ( 44) založit rodinu. První jmenovaný byl údajně tak trochu „do větru“, další dva ještě příliš mladí.

Loni jí garde dělal sympatický cizinec. Této lásce už ale nejspíš odzvonilo.

Ten pravý?

Je ale možné, že se blýská na lepší časy. Povídá se, že si konečně našla fajn muže. Zatím se ho ale prý rozhodla před veřejností tajit. Může jít o chlapíka mimo branži, který by se mohl snadno vyděsit.

Zatímco loni se mluvilo o tom, že randí s tajemným cizincem, tentokrát má jít o Čecha. Asi je lepší mu divoký svět showbyznysu dávkovat postupně. A až si jím bude Anna jistá, představí jej. Sice pořád nebude mít vyhráno, že ho mediální cirkus nesemele, rozhodně si ale zvyšuje šance na úspěch.

A co děti?

Polívková by si pořádného partnera určitě zasloužila. Hodně se mluvilo o tom, že si z ní její expartneři dělali tak trochu „dobrý den“. Jakoby snad chtěli hlavně využít jejího slavného jména, aby se v showbyznysu vyšplhali výš.

O další důvod víc, proč je podle mnohých správné, že herečka svůj možný nový vztah tají. Snad by se mohla dočkat i vytoužené svatby. Před dvěma lety ještě tvrdila, že touží po dětech. Snad k ní osud bude přívětivý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden