Můj čas na kafíčko

Odhalila tajnou lásku?

Sympatická herečka ze seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia Anna Polívková (44) je evidentně zamilovaná až po uši.

Na nedávné premiéře filmu Lítá v tom se totiž objevila po boku charismatického muže. Při bližším pohledu bylo navíc zřejmé, že s ním není ve společnosti poprvé.

Pár zamilovaných hrdliček

Bok po boku se totiž ukázali už minulý rok. Tehdy byl sympaťák hodně stydlivý, a jakmile na něj zaměřili bulvární fotografové své aparáty, bylo vidět, jak mu to je nepříjemné. Tentokrát působil přirozeněji a k Anně Polívkové se znovu měl.

Dokonce to vypadalo, že se od ní nehne ani na krok. Možná si ji chtěl hlídat, ale spíš mu podobná akce ani v tomto případě nebyla úplně příjemná. A také nejspíš ostatní návštěvníky neznal. Není proto divu, že to herečce tak sluší a vysílá kolem sebe pozitivní energii.

Naposledy to nevyšlo

Moc jí přejeme, aby jí to konečně vyšlo. Jejím poslední oficiálním partnerem byl mladičký tanečník Michal Kurtiš (34). S ním se herečka seznámila během taneční show StarDance a bezhlavě se do něj zamilovala.

Ačkoli spolu strávili několik let a mluvilo se o svatbě a společných dětech, nakonec se nic z toho nestalo a bez zbytečných emocí se rozešli. Doufejme, že neznámý muž, se kterým si herečka momentálně vyměňuje zamilované úsměvy, s ní vydrží co nejdéle.

A kdoví, třeba spolu zkusí zapracovat i na miminku. Herečce je sice čtyřiačtyřicet let, ale to v dnešní době není na překážku. To ale ukáže až teprve čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden