Můj kousek štěstí

Šťastná s Dopitou! Jak dlouho to vydrží?

Před lety byl jejich vztah plný skandálů, rozdělit je měla nevěra, Agáta zřejmě doufá v zázrak...

Český národ sužovaný nejen drahotou může konečně jásat: Agáta Hanychová (38) je prý šťastná!

Utekla mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi (54), s nímž prožívala peklo (alespoň to tvrdí), a žije s bývalým hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (39), otcem jejího syna Kryšpína (12).

Zda pro ni bude rozvádějící se Dopita, který kdysi utekl před dluhy a exekucí, do jihovýchodní Asie, nějakou velkou výhrou, to se uvidí. Ruku do ohně by za cukrující dvojici dal jen nevyléčitelný optimista.

Hanychová uvedla, že Soukupa, s nímž má několikaměsíční dceru Rozárku, opustila, protože dvě děti z jejích tří nebyly šťastné, a tak je chtěla chránit. Dojemné!

Otázkou zůstává, zda Kryšpína a Miu (6), kterou má prozměnu s Jakubem Prachařem (40), nedeprimovala i celá řada neustále se střídajících „strýčků“ v matčině domácnosti.

Před Soukupem randila s řadou mužů a její románky trvaly zpravidla jen pár měsíců. I Soukup se zmínil o nestálosti. Zvláštní, že to nezjistil dřív.

Že je rebelka nestálá, věděli jinak úplně všichni. Proto i její obnovené velké lásce s Dopitou mnozí příliš šancí nedávají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden