Moje šťastná hvězda

Proč už se Cibulková znovu nechce vdávat?

Možná mužům zcela nevěří. Nikdo by se Vilmě Cibulkové (61) nedivil, vztahy ji většinou dost bolely. Snad ji alespoň její současná láska nezklame.

Jméno partnera herečka ze seriálu Policie Hvar úzkostlivě tají. Vilma Cibulková (61) však přiznala, že je zamilovaná. „Třetí svatba? Už ne!“ odmítá kategoricky další veselku.

Povídá se, že její přítel to nejprve těžce nesl a prý si dokonce myslel, že ho sympatická blondýnka dostatečně nemiluje. Nakonec si ale podle všeho nechal vysvětlit důvody, proč se jí k oltáři znovu nechce. A nutno říct, že ze svatebních zvonů opravdu může mít svým způsobem strach.

Myslela si, že Pavel Jan Ryba (61) je ten pravý. Bohužel nebyl.

Manžel nadělal velké dluhy

Její první manžel Zbyněk Rychtařík byl právník a napůjčoval si hromadu peněz. Neměl ale z čeho splácet a spadl do obřích dluhů. Mimochodem, Cibulková šla k oltáři v kožichu, který si půjčila v divadle, protože neměli na to, aby si pořídila šaty.

Málokdo se divil, že jim to nevyšlo. Zkrachovalo i druhé manželství, z Miroslava Etzlera (59) se totiž vyklubal nevěrník. Během natáčení seriálu Cesty domů si začal s pohlednou Radkou Pavlovčinovou (35). Když to na něj prasklo, Cibulková mu sbalila věci a vyhodila ho z domu, žádné omluvy ani výmluvy nepomohly.

O muže neměla nouzi

Faktem je, že herečka na chlapy prostě nikdy neměla štěstí. Když otěhotněla s ženatým Petrem Kracikem (65), rozhodla se jít na potrat. Od té doby ji ale prý pronásledovaly noční můry, dokonce se pokusila o sebevraždu. Režisér ji sice zachránil, pak se rozešli.

„Zachránil ji a pak se rozvedl. Ale ona utekla s pověstí rozvracečky cizích manželství do náruče jiné, opět ženaté,“ napsala o sobě herečka během protialkoholní léčby, kterou podstoupila v Bohnicích.

Dalším jejím ženatým milencem byl totiž Karel Heřmánek (76), nevyšlo to ani s hudebníkem Pavlem Janem Rybou (61), o kterém si myslela, že je ten pravý. V redakci věříme, že tentokrát jí to vyjde, trápení si už užila opravdu hodně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden