Můj kousek štěstí

Protančí se k nevěře?

Tvrdí o sobě, že je hodně soutěživá, jistě na parketu nechá duši... a možná i své srdce, kdoví...

Pro herečku ze seriálu Osada bude letošní ročník taneční soutěže StarDance velkou výzvou. A pro její manželství možná pořádnou zkouškou.

V oblíbeném pořadu totiž, jako jedna ze soutěžících, rozvlní boky pod vedením profesionálního tanečníka Jana Tománka (51), což je velký fešák. A vzhledem k tomu, že tanec sbližuje, začíná se spekulovat o tom, že by to právě mezi touto dvojicí mohlo povážlivě jiskřit.

Nedávno se totiž objevily dohady o tom, že Ivana Chýlková (59) a její manžel Jan Kraus (69) neprocházejí zrovna zamilovaným obdobím. Možná je to i tím, že herečka přiznala, že její partner umí být hodně urputný.

„Umí vytvořit takový nátlak, že když chcete mít klid, tak mu vše odsouhlasíte,“ prohlásila Chýlková a její slova rozhodně nezní jako idylka. Spekuluje se dokonce, že na účast ve StarDance kývla, aby mohla trávit více času mimo domov.

S Tománkem by si mohli výborně rozumět. On má prý velký přehled, dá se s ním mluvit prakticky o všem. S humorem na tom asi nebude tak dobře, jako Kraus, toho však může mít herečka z domova až nad hlavu.

StarDance je navíc doslova líhní románků. Dali se zde dohromady třeba Jitka Čvančarová (45) s Petrem Čadkem (44) či herečka Marie Doležalová (36) s Markem Zelinkou (36) a řada dalších. Dá se říci, že téměř každý rok dojde k nějakému vzplanutí. A Chýlková je dle všeho horkou adeptkou na letošní žhavou aférku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden