Moje šťastná hvězda

Opravdu nehledá milence?

Moderátora Jana Krause pořádně rozčílily spekulace o tom, že Chýlková nemiluje jen jeho.

Moderátor Jan Kraus (70) má jasno! Jeho manželka Ivana Chýlková (60) podle něj nemá blízko k tanečníkovi Janu Tománkovi (52). A ani nikdy mít nebude!

Mnohokrát naznačil, že je velkým kritikem taneční show StarDance. Moderátor Jan Kraus (70) dobře ví, že během tanečních tréninků a samotných živých večerů často přeskočí mezi soutěžícími jiskra. Nejspíš tak neměl radost, když nabídku startovat v letošním ročníku přijala jeho manželka Ivana Chýlková (60).

Škodná v revíru

Tím spíš, když byl jejím tanečním partnerem charismatický fešák Jan Tománek (52). Mnohokrát se spekulovalo, že se do něj zamilovala, a to dokonce i v době, kdy už dávno ve StarDance nesoutěžila. Kraus se ale rozhodl, že spekulace definitivně ukončí. Co řekl ve svém pořadu a umlčel je?

Má toho plné zuby

Evidentně už mu došla trpělivost. Sám totiž dobře ví, kolik milostných románků už během StarDance vzniklo. A jakmile se to začalo týkat jeho, zpozorněl a dokonce se rozhodl o tom promluvit i během show Jana Krause. „Žádná žárlivost, žádný vztek, žádné pochybnosti,“ začal svou řeč.

Kraus si je jistý, že je u nich doma vše v pořádku. Tak snad se neplete.

A pokračoval i vyvrácením fám, že si našla v soutěži milence. „Nenašla, nehledala, není u nás doma jako u vás doma,“ dodal moderátor. Pravda ale je, že svou manželku stále od Tománka neodřízl. Soutěžící se stále scházejí na jednotlivých živých večerech a podporují další soutěžící.

Navíc se stává, že jsou pak jednotlivé taneční páry zvány na různé plesy a jiné taneční akce. Je ale vidět, že Kraus udělá vše proto, aby si svou sympatickou manželku udržel. Dobře totiž ví, jak je krásná a že se za ní muži stále otáčejí. I proto je často rovněž mezi diváky a StarDance sleduje hezky naživo.

Dělá vše proto, aby o ni nepřišel

Díky tomu je v centru dění a navíc má Chýlkovou alespoň trochu pod kontrolou. Určitě by ale nebylo od věci, kdyby svou manželku třeba vzal i na nějakou příjemnou večeři či třeba zaplatil wellness víkend. Jednoduše aby jí dal najevo, že si je vědom, že ji nemá ani po letech jistou, a ví, že o manželství musí stále pečovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden