Moje šťastná hvězda

Dokáže si ji udržet? Šanci stále má

Někdo říkal, že se Jan Kraus (70) smířil s tím, že může přijít o manželku Ivanu Chýlkovou (60). Teď se ale zdá, že se rozhodl bojovat. Není to ale pozdě?


S tanečníkem Janem Tománkem (51) se herečka ze seriálu Osada dala dohromady v rámci StarDance. Začali spolu trénovat dávno předtím než jiné páry. Jan Kraus (70) se nad tím už v létě pozastavoval.


Jeho manželka totiž o tanečním partnerovi mluvila v superlativech. Což Ivaně Chýlkové (60) vydrželo i po skončení soutěže. „Je tak urostlý. Nikdo není jako on,“ tvrdí.


Není už pozdě?


Chýlková s Tománkem spolu po StarDance stále něco pečou, třeba chodí do divadla, objevili se i na společenské akci. Krause jako by odstavila na druhou kolej. Z některých jeho vyjádření to vypadalo, že na všechno rezignoval.


Dokonce asi ani neřešil spekulace, že by se Chýlková mohla za tanečníkem přesunout do Brna, kde bydlí. Někteří lidé z Krausova okolí však tvrdí, že se rozhodl bojovat. Možná tak konečně změní své chování. Herečka mnohokrát tvrdila, že si ze všeho jen dělá legraci a nic nebere vážně.


Manželství v krizi?


Je tu ale ještě jedna důležitá věc – Tománkova manželka, také tanečnice, Kamila (46). Dlouho totiž platili za dokonalý pár, až poslední dobou se začalo mluvit o tom, že procházejí krizí. Časově by začátky povídaček seděly na dobu, kdy si Chýlková měla s Tománkem začít.


Je tedy možné, že spouštěčem problémů byla právě herečka. Říká se, že Kraus i Tománková si doma brzy „dupnou“ a budou žádat, aby se všechno vrátilo do starých kolejí. Otázka je, jestli jim to vyjde...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden