Můj kousek štěstí

Románek s Lamborou?

Říká, že herci hrají nejlépe, když se cítí nejhůř. Na co tím naráží?

Krasavec, který nenechá na pokoji jedinou sukni. I tak se mluví o herci ze seriálu Táta v nesnázích Marku Lamborovi (28).

Má sice už pár měsíců randit s krásnou Sárou Rychlíkovou (24), známou ze seriálu Dobré zprávy, to mu ale podle všeho nevadí, aby se „realizoval“ i jinde. Mluví se totiž o tom, že se mu povedlo sblížit s Agátou Kryštůf­kovou (30), se kterou tráví na natáčení seriálu Táta v nesnázích hodně času.

Podle některých lidí si ale rozumějí i mimo dohled kamer. Mohou přijít letmé doteky, pokusy o flirt. Pak silnější objetí a je vymalováno.

Od té doby, co se Lambora zaskvěl ve Slunečné, je považován zaidol.

Jen pro pobavení?

Pro romanticky založenou Kryštůfkovou to však může být do jisté míry stresující. Vždyť chodí s hercem Tomášem Havlínkem (31), se kterým měla podle všeho vážně plánovat budoucnost a snad i rodinu.

Je tedy otázka, jak to mezi nimi bude dál. S Lamborou by mohlo jít jen o chvilkové poblouzení.

Vždyť tenhle fešák už dokázal okouzlit spoustu dívek a žen. Jen namátkou − chodil třeba s modelkou Andreou Bezděkovou (29) či sympatickou herečkou Šárkou Krausovou (36), za svobodna Vaculíkovou.

Snad to nebere vážně

Jak by na to asi reagoval Havlínek? Jeho předchozí vztah s herečkou Beátou Kaňokovou (34), s níž má dokonce čtyřletou dceru, dopadl neslavně a teď se asi těšil, že konečně našel tu pravou.

Podle některých lidí si i s Kryštůfkovou maloval, jak brzy přijde miminko, třeba i svatba. Místo toho slýchá drby o Lamborovi.

Snad se jimi rozhodit nenechá, je ze showbyznysu na fámy a klepy zvyklý. Třeba tedy i údajný milenecký poměr své partnerky bere s nadhledem a myslí si o něm své.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden