Můj kousek štěstí

Prožívá smutný rozchod?

Také společných zamilovaných fotek v poslední době dost ubylo, možná už není co fotit...

Jsou spolu přes dva roky, další už ale možná nepřidají. Stále častěji se hovoří o tom, že Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (51) kráčejí už zase vlastními cestami.

Odpovídal by tomu i fakt, že jejich vysněný dům v Divoké Šárce v Praze se nestaví. Přitom za pozemky zaplatili před časem údajně kolem 35 milionů korun.

„Stavba se pozastavila,“ přiznala zpěvačka. Prý vlastně vůbec není jasné, jak by měl jejich dům vypadat. Zdá se však zvláštní, že by někdo na takovou věc přišel až v době, kdy už mělo být podle původních předpokladů skoro hotovo.

Každopádně to nahrává informacím, že mezi partnery něco nehraje. Možná Nedvědovi přišla na nějaký románek, není to ostatně tak dávno, co se spekulovalo o jeho úletu s mladou fanynkou.

Problémům ve vztahu nahrávají i fámy o svatbě, resp. o tom, že si ji fotbalista nechce vzít. Jako hlavní důvod se skloňuje právě majetek. Lidé z okruhu jeho známých dříve tvrdili, že se nechal slyšet, že pak nechce řešit rozvod.

Jako by snad počítal s tím, že vztah s Rolins prostě nevydrží. Nezapomeňme, že i exmanželku Ivanu (49) po sedmadvaceti letech zničehonic vyměnil za mladou parkurovou jezdkyni Lucii Anovčínovou (27). Je možné, že podobné zklamání nyní prožívá i Dara.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden