Můj kousek štěstí

Je stále zoufalá z rozchodu?

Zrádná slova o svatbě.

Partnera několik let tajila, možná v koutku duše cítila, že to nevydrží. A povídá se, že hvězda seriálu Jedna rodina si před nějakou dobou opravdu prošla ošklivým rozchodem.

Zuzana Vejvodová (43) stále vypadá smutně, jako by se jí rozsypal svět. Některé zdroje naznačují, že herečka muže, o kterém se ví snad jen to, že pracuje s počítači, tlačila do svatby.

Což už tu prý v jejím případě jednou bylo, s bývalým partnerem, hercem Pavlem Nečasem (57) se rozešli právě v době, kdy se spekulovalo o veselce. Podle některých lidí měli být dokonce zasnoubeni.

V seriálu Jedna rodina jí scénář předepsal milostné scény se Stanislavem Majerem.

Touha po náruči

Nakonec ale nepomohlo ani to, že spolu mají syna Jonáše (11). Herečku pak asi hodně bolelo, že si Nečas záhy vzal režisérku Arianu Rakovou. Vejvodové měl přitom tvrdit, že „do chomoutu“ nechce a najednou to problém nebyl.

Teď je možné, že se scénář opakuje a krásná herečka opět zůstala sama. Odpovídalo by tomu i svědectví našeho zdroje z jedné společenské akce, kam herečka před nějakým časem dorazila.

Prý se přímo vrhala na některé přítomné muže. Třeba s Jakubem Štáfkem (33) se dlouze objímala. V té době mohl být její rozchod čerstvý, potřebovala ze sebe očividně dostat emoce.

Vrátí se radost?

Snad i věří, že rozbitý vztah znovu slepí. Těžko říct, kde je pravda, její soukromý život je totiž tabu a na veřejnost unikají jen malé střípky. I z těch se ale dá za pomoci zákulisních drbů seskládat mozaika.

Fanoušci Vejvodové si přejí, aby se zase vrátila ta veselá žena plná energie, takovou ji milují. Ovšem pokud má rozdrásané srdce, může to ještě nějakou dobu trvat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden