Můj čas na kafíčko

S manželem prožívá Vendula Pizingerová zcela nečekané věci!

Můj čas na kafíčko

Šokovala vztahem s mladším mužem i pozdním těhotenstvím.

Vždy budila mediální pozornost, i kvůli smutným událostem. Tu největší ale Vendula Pizingerová (51) vyvolala vztahem s Josefem (36), synem své kamarádky.

Doma mívala Vendula Pizingerová (51) jako malá dost přísnou výchovu. Bylo to dáno mimo jiné tím, že otec byl vojákem z povolání. Rodičům se narodila na tehdejší dobu v pozdějším věku – otci bylo čtyřicet čtyři, mamince o deset roků méně. V rodném listu měla napsáno Václava Svobodová.

Křestní jméno „zdědila“ po tátovi, který byl Václav. Rodiče jí chtěli dát jméno Vendula, jenže to tenkrát nebylo v kalendáři. V jednom rozhovoru vzpomínala s nadsázkou na otce jako na plukovníka, ale maminku jako „generála“. Dnes ví, že jí to dalo hodně

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden