Moje šťastná hvězda

Šel přes mrtvoly

Manželku Ivanku Devátou (88) deptal, zhroutila se na jevišti. Legendární Josef Vinklář (†76) byl sice nesmírně nadaný herec, jenže jako člověk měl velmi kontroverzní pověst.

Bylo totiž veřejným tajemstvím, že měl k alkoholu blíže, než bylo zdrávo, a že si s manželskou věrností nikdy hlavu příliš nelámal.

Herečka s ním měla peklo na zemi.

Druhá svatba a druhý rozvod

Druhou manželku Ivanku Devátou (88) natolik zdeptal, že se zhroutila přímo na jevišti. Následovala hospitalizace v léčebně a poté rychlý rozvod.Když si ale herečka našla nového partnera, Vinklář to nemohl přenést přes srdce. Znovu jí začal nadbíhat a netrvalo dlouho a ti dva se podruhé vzali.

Jenže brzy bylo zřejmé, že herec nehodlal slevit ze svého životního stylu. Dál se choval jako svobodný muž, vyrážel na flámy a opět měl pletky se ženskými.

Ivance Deváté s ním brzy došla trpělivost a znovu se s ním rozvedla. „Ženské to se mnou mají těžké, jsem na ně zlej. Proto je lepší, když jsem sám,“ řekl.

Donášel na kolegy

Herec všechny své ambice, a že jich měl, směřoval právě do herectví. Říkalo se o něm, že byl ochotný jít kvůli roli doslova přes mrtvoly, a že donášel na ostatní herce. Nakonec odešel do herecké nebe 18. září 2007.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden