Můj čas na kafíčko

Šikovný rádce pro milovníky psů

V dnešní době mít psa je snad ten největší dar. Rozesměje vás, zvedne vám náladu, je vám vždy nablízku, zaplaví vaše srdce láskou a hlavně vás vytáhne ven.

Asi každý páníček si přeje mít po svém boku šťastného a taky alespoň trochu poslušného a vychovaného psa, který nebude radostně skákat na všechny příchozí lidi nebo útočit na každého kolemjdoucího hafana. Pokud je to i vaše přání, pak vám naše nová Knihovnička určitě přijde vhod. Dozvíte se, kdy a jak správně začít štěně socializovat a cvičit, poradíme vám i s náročnějším výcvikem starších psů.

Co všechno pořídit a jak byt zajistit před příchodem štěněte domů? Jak ho správně krmit a kdy začít s učením základních povelů? Nejen na tyto otázky vám dá odpověď naše nová Knihovnička Chovatel.

Nechybí ani kapitoly zaměřené na pejskovo zdraví nebo péči o jeho srst, oči a zuby. Dozvíte se také, jak pejska správně krmit, jaké potraviny byste mu nikdy dávat neměli a jaké pamlsky jsou nejvhodnější pro výcvik a motivaci. A samozřejmě vám představíme jednotlivá plemena, přehledně rozdělená do jednotlivých kapitol podle toho, zda hledáte malého, středně velikého nebo velikého psa.

Titul si můžete objednat ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden