Můj kousek štěstí

Stále dokola řeší Paľa Haberu

Krásná blondýnka se rozčiluje kvůli údajnému milostnému románku, který se měl odehrát v roce 1993, tedy před dlouhými osmadvaceti lety. Nedělá z toho zbytečnou vědu? Vždyť po takové době se promlčí i vražda. Skoro po třiceti letech znovu křičí Eva Vejmělková (52) do světa, že nespala s Paľom Haberou (59).

Píšťalka

Je to téměř až úsměvné. Nicméně pro představitelku Píšťalky z filmu Jak básníkům chutná život je to naopak důležité. K poklesku mělo dojít v roce 1993 během natáčení filmu Fontána pre Zuzanu 2, jehož kvalitu Česko-Slovenská filmová databáze mimochodem ohodnotila třiceti pěti procenty, což není mnoho.

Ale kvůli tomu si kráska starosti nedělá. Jde jí o cosi mnohem důležitějšího. O čest! O dobrou pověst! Půvabná Eva, jejíž fotografie zdobívaly díky seriálu Chlapci a chlapi nejeden chlapecký pokojíček, se s Haberou ve Fontáně pre Zuzanu 2 patrně sblížila nejen před kamerou, ale i mimo natáčení.

Líbání v baru

Režisér Dušan Rapoš (68), s nímž Eva tehdy chodila a mnohem později si ho v Las Vegas vzala, dvojici podle dobře informovaných zdrojů přistihl v hotelovém baru, kde se vášnivě líbali. „Je to samozřejmě nesmysl,“ bojuje herečka s tímto nařčením i po letech.

„Když jsem byla sama, tak mi to až tak nevadilo, když se psaly nesmysly. Věděla jsem, jak to je. Když přišly na svět moje dcery, změnilo se to. Protože když nastoupily do školy, řešilo se to tam,“ stěžuje si půvabná blondýnka. „Spolužáci na ně volali: Tvoje máma spala s Haberou! To mě velmi naštvalo.“ )

V roce 1993, kdy k údajné odsouzeníhodné nestydatosti došlo, nebyly Eviny dcery Tara (20) a Rita (17) na světě a ona byla svobodná. Tak tomu se říká dělat z komára velblouda.

Nebo se tomu také říká: Bouře ve sklenici vody. Její starosti na naše hlavy, že? Přitom Eva má tolik důvodů k radosti! Vedle herectví vystudovala také v Olomouci psychologii a otevřela si v Havířově ordinaci, kde zbavuje dětské i dospělé pacienty traumat.

Bouře ve sklenici

„Používá speciální metodu, jejíž součástí je hypnóza, dělá to jen pár lidí v Evropě. Je to něco unikátního,“ pěje na ni chválu Rapoš. Možná manželství vzkvétá i proto, že se partneři vzájemně obdivují a chválí. „A třeba je to i tím, že jsme se v určité době až tak často nevídali,“ usmívá se sličná herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden