Moje šťastná hvězda

Utajila Freimanová rozchod s manželem?

Moje šťastná hvězda

Už jednou před lety skončila se zlomeným srdcem. Stalo se to znovu?

Ačkoli udělala Veronika Freimanová (68) vše proto, aby manželství s Vladimírem Boučkem (69) zachránila, údajně se to nepovedlo. Skončila snad sama?

Smutná zpráva koluje českým showbyznysnem. Herečka Veronika Freimanová (68), známá ze seriálu ZOO, se měla potají rozejít se svým dlouholetým manželem, architektem Vladimírem Boučkem (69). Informace nám poskytl zdroj z blízkého okolí herečky, který si kvůli obavám z následků nepřeje být jmenován.

Překvapivý konec v seriálu

Přijde nám to ale hodně zvláštní, už jen proto, že herečka v minulém roce hodně přehodnotila své priority, aby s manželem mohla trávit více času. Měli mít totiž vážnou manželskou krizi. V průběhu léta 2023 skončila v seriálu ZOO, kde

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden