Moje šťastná hvězda

Vymění ho Brzobohatá brzy za jiného?

Je to teprve pár měsíců, co se moderátorka provdala, a už se začíná mluvit o rozchodu.

Daniele Brzobohaté (45) má docházet trpělivost s Ondřejem Brzobohatým (40). Neustále si ze všeho dělá legraci a má brát na lehkou váhu její největší přání. Skončí nakonec v náručí jiného?


Sympatická moderátorka Daniela Brzobohatá (45) se provdala za hudebníka Ondřeje Brzobohatého (40) minulý rok v září. Jenže se zdá, že začíná postupně litovat, že se vdala jen několik měsíců poté, co se do sebe zamilovali.


Cítí totiž, že její přání stát se maminkou se postupně vzdaluje a reálně hrozí, že se toho nikdy nedočká. Uteče snad od manžela za jiným mužem, který ji učiní dokonale šťastnou?


Zjistí Ondřej Brzobohatý (40), že svatba byla velká chyba?

Má velkého ctitele?

Ačkoli Brzobohatá drží svůj soukromý život dlouhodobě pod pokličku, tajných ctitelů má mít spoustu. Dokonce se k nám doneslo, že o ni má zájem jistý mladší podnikatel, se kterým se měla seznámit na pracovní akci.

Okamžitě se padli do oka a prý se měli několikrát potkat na kávě. Sice mají prý zatím probírat jen práci, ale podnikatel by se nebránil něčemu hlubšímu.

Sympatický herec Lukáš Hejlík (44) nakonec nebyl tím pravým.

Má u ní vůbec šanci?

Údajně má být sám a moderátorka ho zaujala na první pohled. Brzobohatá se mu dokonce občas svěřuje, jak to má doma s Ondřejem těžké. Možná si i postěžuje, že si z ní rád dělá veřejně legraci. Těžko ale říct, jestli ji dokáže zaujmout natolik, že kvůli němu opustí manžela.

Vdaná je vůbec poprvé v životě, všechny její předchozí vztahy, které jsou veřejně známé, byly krátkodobé. Před dlouhými třinácti lety, když ještě pracovala v České televizi, se seznámila na jedné společenské akci s Lukášem Hejlíkem (44).

„Daniela je nejen krásná, ale i chytrá a velmi vtipná žena,“ prozradil herec v rozhovoru. Nakonec se ale prý nedostali přes hranici opatrného seznamování, a to z časových důvodů.

Během oslavy 80. narozenin Karla Gotta (†80) se pak seznámila s hokejistou Jaromírem Jágrem (52). „Bylo to příjemné,“ prozradila stroze Brzobohatá. Nakonec z toho byl ale maximálně krátkodobý románek, protože je už spolu nikdo nikdy nikde neviděl.

Rozchod krátce po svatbě?

Moderátorka tak do svého srdce jen tak někoho nepustí a zatím může nejspíš být Brzobohatý v klidu. Pokud ale bude i nadále otálet se založením rodiny, mohlo by se mu to vymstít.

Brzobohatá oslavila minulý rok v prosinci pětačtyřicáté narozeniny a to je samozřejmě na první dítě nejvyšší čas. Uvidíme tedy, jak to nakonec celé dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden