Moje sladké tajemství

Zrada od nejbližšího!

Když vyvolený nechce, ať vidí, že sama rozhodně nezůstane!

Není tajemstvím, že herečka Michaela Pecháčková (19) si od začátku natáčení seriálu ZOO myslí na Šimona Bilinu (27). Ten ji teď ale krutě zradil! Skončí herečka natruc v náručí slavného kolegy?

Mladá, nezkušená herečka může naletět raz dva. To se nejspíš stalo i Michaele Pecháčkové (19), která se takřka první den natáčení ZOO zamilovala do Šimona Biliny (27), s nímž má jednu romantickou scénu za druhou. Možná si spletla práci s realitou a myslela si, že mezi nimi opravdu něco vzniká.

Byla vše jen špinavá hra?

Jenže Bilina má doma herečku Hanu Drozdovou (31), které by nejdřív musel vysvětlit, že potkal jinou. To prý Pecháčkové sliboval, ale skutek utek. Teď je jisté, že rozchod Biliny s Drozdovou se nekoná, ti dva naopak vrkají jako hrdličky a promenádují se spolu na veřejnosti.

Vojta Drahokoupil je nejspíš rád, že to s Bilinou neklaplo.

Dokonce se proslýchá, že ona mluví o dítěti a Bilina plánuje žádost o ruku. To vše mělo Pecháčkové zlomit srdce, a tak začala sociální sítě zahlcovat sexy fotkami. Herečka dře ve fitku a snaží se na sebe upozornit.

Dosud se dělila jen o záběry z natáčení, což na Bilinu nefungovalo. Herečka tak odletěla na dovolenou do Turecka vyčistit si hlavu a hned po návratu šla na na rande s kolegou z muzikálu Vojtěchem Drahokoupilem (27)!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden