Můj kousek štěstí

Anife Vyskočilová: Žije si v luxusu

V krásné vile v pražském Slivenci žije energií sršící Turkyně Anife Vyskočilová (43). Exotická tanečnice je tu spokojená, v letních měsících tráví nejvíce času na zahradě, kde má na vyvýšené terase pohodlné ratanové posezení.

Tento luxus sdílí s o tři roky mladším německým přítelem. Seznámila se s ním ve své kavárně a tvrdí, že si ho už jako děvčátko vysnila. Coby holčička si prý přála žít s velikým Němcem a důležité bylo, aby měl vousy.

To se jí skutečně vyplnilo, žije s mužem ze svého snu, což se zdaleka ne každé ženě podaří. Seznámení proběhlo humorně, jak také jinak, s Anife totiž není nuda. Němec byl jejím prvním hostem. Hned mu sdělila, že se jmenuje Anife, že má ráda německé jídlo a že ho miluje.

Muž vypadal překvapeně, protože černovlásku jakživ neviděl. Kromě toho měl pocit, že na něho skáče. Nejdřív se malé a snad až příliš temperamentní ženy lekl, ale teď už spolu žijí ve společné domácnosti.

Anife ho naprosto okouzlila. Soužití charakterizuje slovy: "Zatímco já skoro nemluvím, ona mluví pořád." Rád chodí s Anife na procházku na Dívčí hrady, odkud je krásný pohled na Prahu. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden