Můj čas na kafíčko

Chce se opět zamilovat

Nestárnoucí zpěvačka Heidi Janků (60) strávila šestatřicet krásných let se svým manželem Ivem Pavlíkem (†84). A bylo by jich mnohem víc, kdyby jí neodešel před šesti lety na věčný odpočinek.

Osudovou lásku už tak nehledá, spíš by ráda poznala muže, který by byl její spřízněnou duší.

Šanci má i mladší muž

Ačkoli ji v minulosti vždy přitahovali starší muži, momentálně to má úplně jinak. A nebránila by se ani výrazně mladšímu. „Ono se to zlomí ve věku, kdy už potřebujete vy, aby se o vás někdo staral,“ svěřila se s humorem sobě vlastním.

A také uvedla, že ona už se starala dost a teď chce, aby někdo pečoval o ni. Odhalila také, že dobře ví, jaký muž ji zaujme na první pohled. Má ráda vysoké muže, kteří mají tmavé oči. Navíc říká, že by svého dalšího partnera rozhodně nesrovnávala s Pavlíkem, protože sama ví, že to nejde.

Je smířená s tím, že někoho tak skvělého už jednoduše nikdy nepotká. „Nemůžu hledat náhradu za Ivoše,“ má v tom jasno. Ačkoli se ale lásce nebrání, sama aktivní v seznamování není. A nejspíš touží po tom, aby ji případný ctitel dobýval a snažil se o její srdce.

Pokud takovou odvahu bude mít a podaří se mu to, získá krásnou ženu, se kterou se rozhodně nebude nudit. Krásná zpěvačka má i ve svých šedesáti letech perfektní postavu a závidět jí mohou i ženy o třicet let mladší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden