Moje šťastná hvězda

Další dítě nebude! Co na to manžel?

Pokud si poslední dobou úspěšný režisér Vojtěch Moravec (36) myslel, že bude mít s herečkou ze seriálu Pod hladinou Sandrou Novákovou (41) velkou rodinu, tak má smůlu. Pohledná tmavovláska to do budoucna zcela vyloučila.


„Vzhledem k tomu, že je mi jednačtyřicet let, tak já vlastně nechci bejt pro to mladý dítě stará máma,“ nedovede si herečka představit, že by znovu otěhotněla. Co na to ale asi říká Moravec, kterému je o pět let méně?


Možná ho podobné rozhodnutí překvapilo a zamrzelo. Vždy když vidíme na sociálních sítích, jak se hezky stará o svého syna Mikuláše, trochu si říkáme, že by mu to s malým miminkem znovu slušelo.


Vymění ji za mladší?


A pokud si to myslí i on sám, klidně se může stát, že na manželku ještě zkusí zatlačit, a pokud neuspěje, bude stát před složitým rozhodnutím. Buď se smíří s tím, že bude mít jen jedno dítě, anebo jí uteče za jinou, která mu nebude odporovat.


V poslední době se povídalo, že se mu líbí mladičká herečka ze seriálu Dobré zprávy Sára Rychlíková (24). S tou se seznámil během natáčení a údajně byl její krásou úplně omámen. Pravda je, že Rychlíková trochu připomíná Novákovou v mladším vydání. Snad podobnému pokušení ale dokáže Moravec odolat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden