Moje šťastná hvězda

Uteče jí manžel za mladší?

Dlouho se mluví o tom, že mezi nimi není všechno v pořádku, možná za to může i jiný pohled na rodinu.

Její manžel si asi myslel, že bude mít velkou rodinu. Sandra Nováková (41) to ale odmítla. Navíc to vypadá, že sympatická herečka si pomalu otevírá zadní vrátka.

Pokud si režisér Vojtěch Moravec (36) přál mít s manželkou kupu dětí, tak musí být zklamáný. Herečka ze seriálu Pod hladinou Sandra Nováková (41) nechce o něčem takovém ani slyšet.

„Je mi jedenačtyřicet, nechci být pro dítě stará máma,“ nechala se slyšet pohledná brunetka. O Moravcovi se ví, že je skvělý otec jejich syna Mikuláše (8), ale jejich odlišný názor na budoucnost podle všeho znamená další velké problémy.

Zmizí za milenkou?

Je pravděpodobné, že režisér se ještě pokusí manželku přemluvit, aby mu druhé dítě porodila. Jestli se mu to nepovede, je možné předpokládat, že se buď smíří s tím, že bude jen jedno dítě, nebo se porozhlédne po jiné ženě.

Už nějakou dobu se přitom v zákulisí českého showbyznysu spekuluje, že se mu líbí herečka ze seriálu Dobré zprávy Sára Rychlíková (24), se kterou se seznámil během natáčení. Některé zdroje naznačují, že sympatie jsou vzájemné. Navíc si lze všimnout, že si je mladá slečna s jeho manželkou podobná.

Neodolal snad její kráse?

Připravuje se na rozchod?

Při pohledu na sociální sítě je patrné, že tam Nováková v poslední době sdílí hodně odvážných snímků. Jako by chtěla ukázat, že vypadá báječně (což je bezesporu pravda) a že by případně neměla problém si najít jiného partnera. Jako vzkaz pro manžela by to mohlo zafungovat.

Nakonec obdivné komentáře jí pod fotky píší muži i ženy. Je tedy otázka, co se mezi ní a Moravcem bude dít dál. Nebyli by prvním ani posledním párem, který šel od sebe, protože se nedohodli na tom, jak bude vypadat společná budoucnost.

Minusem pro Novákovou je, že její partner se neustále pohybuje mezi herečkami. Na druhou stranu mu ale ona sama má hodně co nabídnout, takže pokud by se měl rozhodovat, měl by to určitě hodně složité. Pomyslným jazýčkem na vahách může být i jeho prý celkem tajemná minulost.

Má opravdu vše?

Mluvilo se totiž o tom, že měl údajně kdysi Moravec milenku, románek ale ukončil a Nováková mu vše odpustila. Může jít jen o drby, které je mají očernit. Ale pokud by to byla pravda, asi by herečka takovou věc znovu vytáhla na světlo jako argument, kdyby došlo na „lámání chleba“ a oni řešili, co s nimi bude dál.

Na druhou stranu Nováková teď podle všeho má vše, po čem kdy toužila – pohledného manžela, krásné syna a úspěchy v práci. Byla by škoda o tohle přijít. Nebo je to jinak a i ona chce něco, co jí Moravec nemůže dát? Uvidíme...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden