Moje šťastná hvězda

Podlehla mladšímu kolegovi?

Utajila herečka Sandra Nováková vášnivý románek s mladším kolegou Adamem Ernestem?

Krásná Sandra Nováková (41) je snem mnoha mužů. Dokonce se do ní měl během natáčení zakoukat i kolega Adam Ernest (30). Je snad možné, že spolu něco měli?

Hvězda seriálu Na vlnách Jadranu Sandra Nováková (41) rozhodně není žádná stydlivka. Dlouhodobě na sociálních sítích sdílí jednu odhalenou fotografii za druhou. Některé z nich dokonce fotí i její manžel, režisér Vojtěch Moravec (36).

Žádná stydlivka rozhodně není

Možná toho ale lituje, protože se k nám do redakce donesly zprávy, že se do ní zamiloval mladší kolega ze seriálu Adam Ernest (30). Je snad možné, že ji zkoušel svádět a podařilo se mu to? Fotky v plavkách, ve sprše nebo také „nahoře bez“, kde vnady zakrývá pouze stín – asi takhle vypadá hereččin profil na sociálních sítích.

Co asi měla se mladším hercem?

Má spoustu ctitelů

Není divu, že má čím dál více sledujících a zejména muži se nemohou dočkat každého nového příspěvku. Herečtí kolegové se shodují na tom, že s přitažlivější kolegyní natáčí jen málokdo. Momentálně běží na televizních obrazovkách seriál Na vlnách Jadranu, který je volným pokračováním seriálu Pod hladinou.

Žhavý románek?

Už od začátku natáčení se povídalo, že Adam Ernest po Novákové pokukuje. Dělal to ale zpočátku nenápadně, protože seriál režíruje její manžel, nechtěl tak provokovat. Postupně mu to ale nestačilo a podle informací našeho zdroje, který si nepřeje být jmenován, se ji prý pokoušel svést. Jak to nakonec dopadlo, je opředeno velkým tajemstvím.

Musí mu být jasné, že její krása přitahuje spoustu mužů.

Chce si ji udržet

Všimli jsme si ale, že se Moravec poslední dobou hodně snaží, aby byla jeho manželka šťastná. Pěje na ódy, a dokonce se pochlubil, že jakmile mu pošle zprávou nějakou odhalenou fotku, okamžitě přijede domů a pomiluje se s ní.

V redakci si tak myslíme, že pokud něco s mladičkým kolegou proběhlo, pak maximálně nějaký flirt a nic víc. Herečka totiž působí po boku manžela dlouhodobě spokojeně a nemá důvod ho měnit. Miluje ji, je skvělým otcem, a navíc jí dohazuje role. Co víc by si vlastně mohla přát…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden