Moje šťastná hvězda

Opravdu má oči jen pro Sandru Novákovou?

Už nějakou dobu se říká, že mezi Sandru Novákovou (41) a režisérem Vojtěchem Moravcem (36) není zdaleka vše ideální.

Herečka ze seriálu ZOO vypadá nádherně. Sandra Nováková (41) často sdílí fotky se svými fanoušky a ti nešetří superlativy. Zlé jazyky však tvrdí, že si tím kráska jen kompenzuje to, co nemá doma.

Vojtěch Moravec (36) ji totiž podle některých informací odstavil tak trochu na druhou kolej. I proto se říká, že si místo půvabné brunetky našel náhradu. A právě proto se má Nováková snažit, aby mu dokázala, že ona je pro něj ta nejlepší.

Vojtěch Moravec (36). V minulosti už mu prý jednu nevěru odpustila.

Románek s kolegou?

Nedávno se dokonce spekulovalo, že herečce přece jen došla trpělivost a měla krátký, ale velmi intenzivní románek s charismatickým a o deset let mladším Adamem Ernestem (31), se kterým se objevila v seriálu Na vlnách Jadranu. Asi ale šlo jen o drby, nic konkrétního se potvrdit nepodařilo.

Seriál sice režíroval její manžel, ne nadarmo se však říká, že pod svícnem bývá největší tma. Navíc, pokud ji Moravec opravdu podvedl, tak by mu to mohla udělat prostě natruc, aby věděl, jak to bolí, a konečně si uvědomil, že jeho partnerka může mít prakticky jakéhokoli muže. Nejen na sociálních sítích jí spousta chlapů píše obdivné komentáře.

Nechá ji odejít za jiným?

Je otázka, jestli to Novákové s Moravcem vydrží. Herečka sice dřív platila za spíš ušlápnutou a možná i naivní mladou ženu, to ale už dávno neplatí. Získala sebevědomí a svoji krásu umí využívat k vlastnímu prospěchu.

Stále častěji se tak ozývají hlasy, že pokud se Moravec velmi brzy neprobere, tak o ni definitivně přijde. Na druhou stranu mu hraje do karet fakt, že coby režisér manželku často obsazuje do svých projektů.

Takže je na něm svým způsobem závislá. Nikde ale není psáno, že Novákové nevstoupí do cesty někdo, kdo jí v tomto ohledu nabídne ještě mnohem víc. Pak Moravcovi zůstanou jen oči pro pláč a vinu bude muset hledat jen u sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden