Moje sladké tajemství

Další rozbroje s Prachařem

Herec si myslí, že jsou hádky v pořádku.

Éterická herečka Linda Rybová (48) z Ulice jde z role do role a proslýchá se o ní, že rodinný rozpočet táhne především ona. Její manžel David Prachař (64) naproti tomu stále víc ztrácí dech.

Kromě pražského bytu spolkne spoustu peněz také jejich mlýn, který si před mnoha lety pořídili a dali ho kompletně do pucu. Přitom to byl prý herec, kdo vymyslel, že se přestěhují na venkov, kde měl sice klid, ale jeho manželku čekalo každodenní dojíždění do práce.

Majerovi měla doslova učarovat. A náklonnost je zřejmě vzájemná.

Rybová si nakonec prosadila svou. Z pohádkového mlýna je dnes už jen chalupa a rodina žije trvale v Praze. Po finanční stránce je ale žádná úleva nečekala, právě naopak, ještě si pohoršili. A i kvůli tomu mají mít doma pořádné dusno.

Dojde jí nakonec trpělivost?

Prachař ale říká, že manželství vždycky považoval za jakýsi souboj a výměna názorů podle něj do vztahu patří. Těmito prohlášeními se de facto přiznal, že u nich opravdu není o hádky nouze. Svá slova se poté snažil zamést hezky pod koberec a začal se kasat, jak doma manželce pomáhá.

Zdá se, že se po jeho boku jen trápí...

Opak je ale bohužel nejspíš pravdou, protože podle Rybové doma vykonává většinu prací ona. Prachař se netají ani tím, že by už brzy rád odešel do důchodu, což by pro ni znamenalo, že bude mít další starosti navíc. A proto je prý jen otázkou času, kdy jí bouchnou saze a pošle hvězdu Specialistů k šípku.

Kolem ní se vždycky motala spousta mužů, a tak se dá předpokládat, že by dlouho sama nezůstala. Naposledy se šuškalo, že po ní až moc nápadně pokukuje sexy kolega Stanislav Majer (45), který je sice zadaný, něžná blondýnka mu ale při natáčení Zákonů vlka tak učarovala, že by se kvůli ní s přítelkyní možná rozešel...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden