Moje šťastná hvězda

Dočkala se kruté zrady od vlastních potomků?

Moje šťastná hvězda

Daniela Kolářová celý život dělala pro své nejbližší první poslední a pevně doufala, že jí to jednou v pozdějších letech oplatí. Spletla se snad?

Nestárnoucí DANIELA KOLÁŘOVÁ (76) je jednou z našich nejuznávanějších a nejlepších hereček. V soukromí prý ale prožívá velmi těžké období. Z čeho je oblíbená herečka smutná?

Ještě nedávno to vypadalo, že se Daniele Kolářové (76) v poslední době daří. Herečka zazářila na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde byla jednou z největších hvězd. Bohužel ale na veřejnost prosakují informace, že se ve skutečnosti vnitřně trápí. Údajně se nepohodla se svými syny a to jí moc trápí. Co se vlastně ve skutečnosti stalo?

Kde se stala chyba?

Kolářová za svůj život odehrála nespočet filmových, divadelních a televizních rolí. A i v současnosti je stále velmi vyhledávanou herečkou. Diváci si

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden