Moje šťastná hvězda

Víme, kdo jednou zdědí všechny její miliony!

Moje šťastná hvězda

Po smrti milovaného manžela zůstali herečce Daniele Kolářové na světě už jen dva synové. S těmi by nejraději trávila každou volnou chvilku, ale povídá se, že oni s ní trávit čas nechtějí.

Legendární herečka Daniela Kolářová (77) stále s láskou vzpomíná na svého manžela Jiřího Ornesta (†70). Bez něj údajně prožívá velkou samotu. Je snad možné, že na ni její dva synové úplně kašlou?

Hvězda seriálu Zlatá labuť je na veřejnosti samý úsměv, jako by byl celý svět růžový a dokonalý. Podle informací ze zákulisí českého showbyznysu však realita zdaleka tak úžasná není a Daniela Kolářová (77) naoko pozitivní náladou asi jen maskuje velké trápení.

Její dva synové, které má z manželství s báječným hercem Jiřím Ornestem (†70) s ní podle některých spekulací příliš nevycházejí. Někteří lidé tvrdí, že se tento stav táhne už poměrně dlouho, začátky se podle všeho dají vysledovat do doby, kdy si herečka

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden