Moje šťastná hvězda

Je Pavla Tomicová znovu vášnivě zamilovaná?

Poslední týdny prožívá herečka ze seriálu ZOO Pavla Tomicová (61) šťastné životní období. Nejenže se vrátila k tanci, ale povídá se, že je čerstvě zamilovaná. Neznámý muž se o ni měl ucházet dlouhé měsíce, ale herečka zpočátku váhala, jestli ho do svého srdce pustí.

Musel o ni zabojovat

Nakonec to ale prý udělala a cítí, že je to konečně ten pravý. Každý okamžik s ním si užívá naplno a čím déle spolu jsou, tím více je zamilovaná. Není ale divu, že zpočátku nechtěla o nové lásce ani slyšet.

Zhruba před dvěma lety od ní totiž během Vánoc odešel manžel, herec Ondřej Malý (58), za její nejlepší kamarádkou Kristýnou Kociánovou (38), a dokonce s ní založil rodinu.

Složité okamžiky

Herečku to tehdy dostalo na dno psychických sil a dlouhé měsíce nebyla schopna vyjít na veřejnost, a dokonce ani pracovat. Nehezké vzpomínky má navíc i na své první manželství, kdy se z muže, kterému věřila, vyklubal homosexuál.

Snad tak láska, kterou prý prožívá v posledních měsících, je ta, na kterou celý život čeká. Určitě by si ji za vše ošklivé, co prožila s muži, zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden