Moje šťastná hvězda

Mahulena Bočanová žije jen pro svou dceru

Dcera Mahuleny Bočanové (56) je dospělá. Trpí ale autismem, stále potřebuje dohled, dokonce i v noci.

Pro stále půvabnou herečku si osud přichystal řadu nástrah, tou největší ale zřejmě je dcera Márinka (22). Život Mahuleny Bočanové (56) se točí kolem ní, autismus mladé ženy, ke kterému se přidala ještě epilepsie, v podstatě nic jiného nedovoluje.

„Když vám do života vstoupí epilepsie, myslíte si, že je to konec světa. Není, všechno je o zvyku,“ řekla herečka v jednom rozhovoru. Samozřejmě nikdo nepochybuje o tom, jak moc ji herečka miluje, na druhou stranu si její oběť umí představit jen málokdo. Tím spíš, když je na vše většinou sama.

Dcera Márinka (22). Prožívají spolu krásné, ale i těžké chvíle.

Blokuje jí milostný život?

Přitom se nedá říct, že by se herečka po rozvodu s producentem Viktorem Mrázem (56) nesnažila, aby nezůstala bez partnera. Jenže na to šla... poněkud zvláštně. Chvíli chodila s o čtrnáct let mladším Jakubem Vytáčkem, pak se zahradníkem Jiřím Herdou, který byl také výrazně mladší.

Objevovala se i po boku tanečníka Santose Santany (34). Vypadalo to spíš, že si chce užívat v náručí zajíčků. Pak ale přišel pohledný a velmi bohatý majitel hodinářství Karel Jeneba (56).

Jenže se z nich stali spíš přátelé než partneři, pokud mezi nimi byla nějaká vášeň, tak rychle vyprchala. Naposledy se potkávala s brněnským podnikatelem Petrem Hanákem, ale i s tím se prý rozešla.

S Viktorem Mrázem (56) to byla velká láska.

Můj život je její

Samozřejmě těžko odhadovat, do jaké míry se na jejích vztazích podepsal fakt, že má Márinku. Sama Bočanová popírá, že by jí dcera „blokovala“ milostný život.

Povídá se, že někteří možní partneři si v minulosti vztah prostě rozmysleli právě proto, že se báli. „Můj život je její život, nemůže žít beze mě a já zase bez ní,“ nechala se slyšet herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden