Můj kousek štěstí

Manžel Michaelu Tomešovou už nepřitahuje?

S manželem se prý i často hádají. Kdy přijde poslední kapka?

Několikrát se mluvilo o tom, že herečka ze seriálu ZOO a její partner, herec Roman Tomeš (36), doma občas prožívají pořádné dusné chvilky.

Manžel Michaely Tomešové (32) třeba přišel domů v kalhotách své kamarádky. Jindy prý zase klidně přespí u kamaráda, i když to Michaele vadí. Teď je tu asi další problém.

V rámci jednoho divadelního představení se totiž Tomeš ukazuje jako takzvaná drag queen, tedy muž, který oblečením, hlasem a chováním karikuje ženu. A říká se, že jeho manželce se to prý moc nelíbí.

Na představení, kde její manžel pobíhá navíc jen ve spodním prádle, chodí často, jako by si ho chtěla ohlídat. Přitom musí přihlížet tomu, jak se táta jejích dvou synů předvádí v ženské paruce.

„Nehty si lakuju sám, rtěnku si také dávám sám. Je to křivé, žena by mě nepochválila,“ snaží se ze všeho dělat Tomeš legraci.

Podle všeho by ale měl spíš řešit, jak vymaže manželce z paměti sebe jako atraktivní divu. Nikdo by se nedivil, kdyby ji přestal přitahovat a byl by to začátek konce jejich vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden