Můj kousek štěstí

Milenka? Tu ať si klidně najde!

Jsou si opravdu věrni?

Loni oslavili zlatou svatbu, klape jim to pořád téměř dokonale. Je to i tím, že se nikdy do ničeho nenutili a i dnes si nechávají volnost.

Carmen Mayerová (79) ze seriálu Jedna rodina například nedávno překvapila prohlášením na adresu manžela Petra Kostky (85). Doporučila mu totiž, ať si najde milenku.

„Zaslouží si to. Vždyť se podívejte, má doma babu,“ šokovala nadmíru tolerantní herečka. Jestli toho herec ze seriálu Zlatá labuť využil, není známo.

Jsou stále okouzlující

Každopádně se říká, že jejich vztah nebyl vždy bezproblémový, možná se i nějaká ta nevěra objevila. Vždyť po Mayerové dodnes koukají mnohem mladší muži, zahrnují ji lichotkami, nadbíhají jí.

S Kostkou tvoří stabilní pár, kterému se skandály vždy vyhýbaly. Nebo to jen dobře skrývají?

A Kostka má stále ne­uvěřitelné kouzlo osobnosti, kterým ohromí i o generaci mladší ženy. Odolat pokušení alespoň si zaflirtovat tak nemusí být snadné. Nicméně přes všechny spekulace spolu zvládli i těžké chvíle.

Dnes si užívají podzim života a jsou právem pyšni na dceru, herečku a moderátorku StarDance Terezu Kostkovou (47). Ale i další jejich holky. Dohromady mají čtyři dcery, pátou adoptovali v Ugandě.

Trochu jí závidí?

V poslední době se povídá, že Kostka manželce trochu závidí. Ani ne tak slávu, té mají oba dost. Stejně jako práce.

Jde prý o to, že herečka je stále plná energie, jako by ji něco nabíjelo. Herec se ale zábavě spíš straní, má raději svůj klid. A je možné, že ho to někdy i mrzí.

Tím spíš, jestli jeho drahá polovička přijde domů rozjuchaná z nějakého večírku. Není to ale zřejmě nic, co by mělo tyhle dva rozdělit.

Právem patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Vždyť jedenapadesát let společného života, to už je opravdu hromada času.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden