Moje sladké tajemství

Možná končí v Ulici kvůli manželovi

Chce zachránit manželství. Ale bude o to Prachař ještě stát?

Herečka Linda Rybová (47) má práce nad hlavu a manželství s Davidem Prachařem (64) tím trpí. Připravuje se na odchod z Ulice, aby zachránila vztah?

Otom, že by si Linda Rybová (47) s manželem Davidem Prachařem (64) vyrazili někam na romantickou večeři, si mohou nechat jen zdát. Herečka natáčí seriály Ulice, Chataři ze Švihova a pokračování Zákonů vlka a po večerech hraje v divadle. Do toho se stará o tři děti a na manžela nemá vůbec čas.

Mezi manželi to prý skřípe už nějakou dobu.

Hereččina vytíženost však není jediným důvodem jejich manželské krize. Ve vztahu to má skřípat od chvíle, co se spekulovalo o románku Rybové s hercem Stanislavem Majerem (45). Teď herečka odjela na zaslouženou dovolenou do Chorvatska, ale bez manžela, jen s pár kamarády.

K Majerovi měla mít až podezřele blízko.

Možná si chtěla vyčistit hlavu, aby mohla po návratu napnout síly a zkusit manželství zachránit. Dokonce chce prý dát některým svým pracovním povinnostem sbohem. Nabízí se seriál Ulice, ve kterém se má její postava Blanky Volákové stěhovat na statek, a tak zřejmě zmizí z televizních obrazovek.

Není ale na záchranu manželství pozdě? Prachař začíná trénovat na show StarDance, kde mu radí bývalá žena Dana Batulková (65). Aby nakonec Rybová neskončila na druhé koleji!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden