Můj kousek štěstí

Utíká Berenika od manžela?

Podezření na nevěru!

Už je toho na ni moc? Nebylo by divu, herečka ze seriálu Jedna rodina toho na sebe navalila pořádnou hromadu.

Berenika Kohoutová (32) kromě seriálu točí i novou pohádku, hraje v divadle atd. Podle mnohých se snaží být co nejdál od domova. S manželem Kryštofem Kubínem (36) jsou prý už nějakou dobu na kordy.

Mělo to začít před pár měsíci, kdy se spekulovalo o jeho nevěře. Doma tak mohlo být dusno. Teď to ale vypadá, že se role vyměnily a herečka může být tou, co bude hledat útěchu jinde.

Prasklo to na ni?

Spekulovalo se, že cosi měla s kolegou z Jedné rodiny Filipem Blažkem (49). Prý k sobě měli mít blíž už v době, kdy hráli v Ulici, což už je ovšem více než deset let.

V seriálu Jedna rodina tvoří pár s Filipem Blažkem. Tenhle fešák má ale doma manželku.

V té době sice ještě s Kubínem nebyla, to ovšem neznamená, že v jeho hlavě nemůže hlodat červíček pochybností. Možná zkrátka začaly podobné úlety vyplouvat na povrch. Manžel se mohl leccos dozvědět a doma není nouze o žárlivé scény.

Asi by se mu nikdo nemohl divit. Zvláště, když o herečce je známo, že na sebe ráda strhává pozornost, nestydí se odhodit svršky a svými odhalenými snímky se poté chlubí na internetu. Snad každý manžel by v takové situaci znejistěl.

Hádají se

Povídá se, že Kohoutová je v poslední době jako vyměněná. Také prý často vypadá naštvaně. Může to být kvůli hádkám s manželem. Už dříve se netajila tím, že nemá problém na něj zvýšit hlas.

A snad právě proto, aby se nemusela znovu a znovu pouštět do výměny názorů, se snaží být mimo domov. Nemůže ale zmizet úplně. Už proto, že spolu vychovávají dceru Lolu (3).

Herečka už ví, jaké to je mít nefunkční manželství. To předchozí, s producentem Pavlem Čechákem (48), se rozpadlo po dvou letech.

Říká se, že ji Čechák podváděl. Takže jestli má na nevěru podezření i u Kubína a on u ní, mohou se dít věci!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden