Moje šťastná hvězda

Tají Berenika Kohoutová rozchod s manželem?

Už dlouho se povídá, že prochází manželství herečky ze seriálu Jedna rodina Bereniky Kohoutové (33) a redaktora Kryštofa Kubína (38) krizí. Kohoutová se před časem na sociálních sítích přiznala, že se hádají a někdy jim ujedou nervy i na veřejnosti.

Hádky před dcerou

Bohužel jedné takové byla svědkem i jejich maličká dcera Lola (3). Herečka si ale stojí za tím, že na tom nic špatného není. „Někde jsem četla, že vašemu dítěti nevadí, že se před ním hádáte,“ zamyslela se. A dodala, že důležité je, aby dítě vidělo, že se pak jsou rodiče schopni se usmířit.

 Je snad možné, že ho herečka pustila k vodě?

Utekla od Kubína?

Její myšlenky si netroufáme soudit, ale jasné je, že v manželství není něco v pořádku. Herečka navíc nedávno změnila účes a vypadá jako někdo úplně jiný. O ženách se ví, že změnu dělají poté, co se rozejdou s partnerem. Je to její případ?

Pravda je, že od hádky uplynulo několik týdnů a herečka od té doby o Kubínovi nenapsala na internetu skoro nic. Snad to ale není tento případ a rozchod se nekoná. Herečka už jeden za sebou má, nevyšlo jí manželství s Pavlem Čechákem (49), a být dvakrát rozvedenou ženou nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden