Moje šťastná hvězda

Měla románek s kolegou ze seriálu?

O problémech v manželství Bereniky Kohoutové (32) si povídají i vrabci na střeše. S manželem Kryštofem Kubínem (36) ale mají naději.

Herečka se měla během natáčení seriálu Jedna rodina velmi sblížit s kolegou Filipem Blažkem (50) a nějakou dobu se hovořilo o jejich celkem dost žhavém románku. Kryštof Kubín (36) se zase podle některých informací také zakoukal do jiné než do manželky Bereniky Kohoutové (32).

Jestli vše skončilo, nebo to byla jen něčí fantazie, už se asi nedozvíme. V každém případě zhruba od té doby se mluví o tom, že je to mezi manželi napjaté. Pravda je, že i nepodložené informace mohou někdy udělat pořádnou neplechu, tím spíš, pokud si dvojice třeba ne úplně důvěřuje.

Byla to velká láska. Otázka zní: Platí to stále?

Další dítě nevyloučila

Asi i proto některé zdroje naznačovaly, že Kohoutová s Kubínem půjdou od sebe, rozvod byl podle mnohých jen otázkou času. V poslední době se ale zdá, že přece jen našli recept, jak všechno zachránit. Stále častěji se totiž skloňuje další miminko, které by si chtěli partneři pořídit.

„Chtěla bych pro Lolu sourozence,“ naznačila herečka s tím, že věcem nechává volný průběh. Buď jak buď, holčičce by mohl přibýt sourozenec. Je otázka, jestli k početí potomka mají manželé ten správný důvod.

Pokud by totiž další miminko mělo opravdu být jen záplatou na vyřešení krize, za nějaký čas by toho mohli litovat. Samozřejmě nikdo nepředpokládá, že by další mimčo nemilovali. Ale kdyby nakonec došlo na rozvod, Kohoutová by zůstala sama na dvě děti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden