Moje sladké tajemství

Rozjíždí Kolečko další kolo rošády?

Tragikomedie na pokračování.

Scenárista Petr Kolečko (39) si konečně vybral mezi Anetou Vignerovou (35) a Denisou Nesvačilovou (31) a vypadalo to na šťastný konec. Jenže celé trio moc spokojeně nevypadá. Obě dámy pěkně divočí a jejich srdcový král je znovu rozpolcen.

Vignerové prý slíbil druhé dítě, ale po svatbě couvl. Modelka se teď cítí podvedená a má strach, že by mohla brzy být i rozvedená. Na veřejnosti ale s úsměvem vykládá, že na druhém miminku pracují a moc se na něj oba těší. To aby sokyně věděla, že nemá šanci. Kolečko však říká, že se nic takového nechystá.

Nesvačilová provokuje sexy fotografiemi.

Nesvačilovou nemůže pustit z hlavy, zvlášť poté, co mu poslala výtisk časopisu Playboy se svými peprnými fotografiemi. Nejspíš pěkně žárlí, protože zrzka se jen pár měsíců od jeho svatby spustila s mladším kolegou z divadla, který jí byl velkou oporou v těžkých časech.

Daří se jí jako nikdy, pracovních nabídek má až nad hlavu, teď naskakuje do seriálu ZOO. Bývalá milenka je šťastná bez něho? To Kolečko nejspíš jen tak nenechá. Představa, že má Nesvačilovou jiný, ho vytáčí doběla.

Vignerová má nervy nadranc, a tak když potkala svého exmilence Davida Krause (34), s nímž randila v roce 2011, řádila jako utržená ze řetězu.

Uvolnila se natolik, až mu nad ránem padla do náruče, přičemž se jí sukně vyhrnula hodně vysoko. Kolemjdoucí se pokochali, ale jí to bylo jedno, naopak, jen ať Kolečko žárlí! Zdá se, že pan scenárista zase neví, kam dřív. Dávají mu ale ty dvě pěkně zabrat!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden