Můj kousek štěstí

Románek s kolegou ze ZOO?

Její aférou s Kolečkem žil celý národ, je jasné, že další vztah bude chtít tajit! Může se to povést?

Po dramatickém vztahu s Petrem Kolečkem (39), který pendloval mezi ní a modelkou Anetou Vignerovou (36), Denisa Nesvačilová (32) mužům nedůvěřovala. Nikdo se hvězdě seriálu ZOO nemohl divit.

Krásná zrzka se nakonec musela dívat na to, jak chlap, který jí sliboval lásku, přísahá před oltářem věrnost jiné ženě. Záletný scenárista se s Vignerovou sice oženil, říká se ale, že by herečku stále rád měl jako milenku. O tom ale ona nechce ani slyšet.

Teď mu snad může poslat jasný vzkaz, že opravdu nemá zájem. Nejspíš je v tom nový chlap! Dobře si rozumí se seriálovým kolegou Janem Kopečným (34).

Ten je sice už několik let spojován s tanečnicí Věrou Vodičkovou, někteří lidé ale tvrdí, že se už v tichosti rozešli. On sám o svém soukromí mlží. Možná je to proto, aby maskoval žhavý románek s Nesvačilovou.

Na druhou stranu je otázka, jestli by si s ním zrzka polepšila. Zdá se totiž, že je Kopečný pěkný divoch a se sukničkářem Kolečkem by mohli mít hodně společného.

„Já si myslím, že člověk by měl v životě zkusit všechno,“ odpověděl například herec na peprnou otázku, jestli by v posteli zvládl dvě ženy najednou. Herečka by si tak měla dávat pozor, aby opět neskončila s bolavým srdcem a slzami v očích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden